Om u een verantwoord advies te kunnen geven bij uw sportactiviteiten of uw dagelijkse werkzaamheden bieden wij u diverse testprogramma’s aan. Er wordt getest op basis van uw  doelstelling. Na de testuitslag krijgt u een persoonlijk activiteiten/trainingsprogramma wat afgestemd is op uw lichamelijke mogelijkheden en conditieniveau. Zo voorkomen we dat u te veel of te weinig gaat doen en gaat u verantwoord werken aan een optimaal resultaat.
U kunt in het Therapeutisch Sportcentrum terecht voor de volgende testen en massages:

De algemene basistest  Deze test bepaalt uw algemeen conditieniveau en is geschikt voor ongetrainde en getrainde mensen.

De basis-afslanktest  De test voor iedereen die op een verantwoorde manier wil werken aan een te hoog lichaamsgewicht en vetpercentage.

Gewicht, streefgewicht, vetpercentage,cholestorolmeting
Levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven.

Sportmassage/ontspanningsmassage  Sport en ontspannings-massage is niet alleen voor mensen die sporten maar is geschikt voor iedereen. Massage helpt bij spierklachten die tijdens sporten, thuis of op het werk ontstaan en helpt om goed te kunnen ontspannen.

Stoelmassage/stoelmassageparty  Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven, er wordt geen massageolie gebruikt, het is een korte massage van ongeveer 20 minuten waarbij u op een comfortabele stoel zit. Bij stoelmassage worden hoofd, nek, schouders, armen, handen en de gehele rug behandeld.

Blessurebehandeling  Een ongeluk zit in een klein hoekje, dit is meestal ook het geval bij het oplopen van een blessure. Aandacht voor preventie en op tijd behandelen voorkomt dat blessures chronisch worden. Met een goed advies en vakkundige behandeling helpen wij u bij gezond sporten.