Sportmed fitheids-afslanktest
-------------------------------------------
Op basis van de analyse van de Sportmed fitheids-afslanktest wordt een activiteitenprogramma samengesteld om:

- Het fitheids-conditieniveau te verbeteren
- Een optimale vetverbranding door te trainen met de juiste belasting   
- Te kunnen werken aan een blijvende gewichtsvermindering
- De motivatie om op langer termijn door te gaan te vergroten

Als men meer calorieŽn opneemt dan verbruikt, zal het lichaam deze omzetten in vet. Aanpassing van voeding alleen geeft minimaal effect op langere termijn. De combinatie met een op ieder persoonlijk afgestemd bewegingsprogramma geeft meer blijvend resultaat. Figuurverbetering is een lange termijndoelstelling. Door het stapsgewijze programma van Sportmed en het goede resultaat is de motivatie om vol te houden groter. Desgewenst kan na 3 maanden een controle test uitgevoerd worden om het resultaat te bevestigen en met een aangepast programma verder te gaan. Al veel mannen en vrouwen met overgewicht en een te hoog vetpercentage maakten met succes gebruik van dit programma.

Voor wie?
Voor iedereen, man, vrouw, jong of oud, die op een gezonde manier wil werken aan gewicht/  vetvermindering en figuurverbetering. Omdat dit gecombineerd wordt met een verbeterd conditieniveau wordt ook de kans op hart- en vaatziekte kleiner.

Kosten: inclusief analyserapport, een 10 weeks fitheid/afslank-programma en een overzicht van de testgegevens Ä 50,- exclusief cholesterolmeting. Voor een cholesterolmeting wordt Ä 15,- in rekening gebracht.

Prijswijzigingen voorbehouden.