Sportmed conditietest
--------------------------------
In deze test wordt op een uiterst nauwkeurige manier het punt bepaald waarop de spieren bij het handhaven van een bepaalde belasting gaan verzuren (omslagpunt). Als basis voor deze test zijn verfijnde en verder uitgewerkte principes van de Conconitest gebruikt.
Na bepaling van het omslagpunt wordt een persoonlijk trainings-programma van 10 weken uitgewerkt. Dit programma met invulling van eigen sportactiviteiten is gericht op:

- Intensiteit: belasting, snelheid en hartfrequentie
- Duur, hoe lang moet er getraind worden
- Verbeteren van de longcapaciteit
- Verbeteren van het hartherstel na inspanning
- Verbeteren van de belastbaarheid bij het omslagpunt en bij de piek-  
   belasting

Bij deze maximale test op een fietsergometer wordt bloeddruk, gewicht, lengte,  longcapaciteit en hartherstel na inspanning gemeten en wordt tijdens het fietsen een hartgrafiek gemaakt. Het trainingsprogramma dat hier op volgt heeft tot doel op een verantwoorde manier het algemeen uithoudingsvermogen te verbeteren.

Voor wie?
Voor iedereen die door training zijn/haar conditieniveau wil verbeteren en uit de training een optimaal rendement wil halen. Voor iedereen die met een efficiënte en verantwoorde belasting wil trainen. Daarnaast is deze test uitstekend geschikt voor beginnende sport(st)ers die verantwoord hun training willen opbouwen.

Kosten: inclusief analyse-rapport, een 10 weeks trainingsprogramma en een overzicht van de testuitslagen, € 50,- exclusief cholesterolmeting. Voor een cholesterolmeting wordt € 15,- in rekening gebracht.

Prijswijzigingen voorbehouden.