Stoelmassage/stoelmassagepartys
----------------------------------------------------------
Wat is stoelmassage?
Stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuurtechniek of Shiatsu drukpuntmassage. Er wordt druk uitgeoefend op de energiebanen (meridianen) die door het lichaam lopen. Indien er ergens een blokkade is ontstaan kunnen diverse lichamelijke klachten het gevolg zijn. Door de drukpuntmassage worden de bewuste blokkades opgeheven. De bloedsomloop wordt hierdoor verbeterd waardoor de voedingsstoffen de spieren en organen beter bereiken en de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Het herstel van het lichaam verloopt hierdoor sneller.

Een stoelmassage is een effectieve massage voor hoofd, schouders, nek, rug, armen en handen. De massage is speciaal ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken of door andere oorzaken te veel spierspanning ontwikkelen. Te veel en /of langdurige spierspanning leidt vaak tot spierklachten. Verwaarlozen van deze klachten kan op langer termijn bloedsomloopstoornissen, vermoeidheid, hoofdpijn of R.S.I veroorzaken.
Stoelmassage wordt echter niet alleen gegeven aan mensen met klachten, ook mensen zonder directe klachten ervaren stoelmassage als zeer weldadig en ontspannend.

Fitter zijn, beter slapen, beter in balans, meer ontspannen leven, minder vermoeidheid, voorkomen van stress, weer kunnen lachen. Kortom weer beter in je vel zitten, het kan allemaal door een stoelmassage van het Therapeutisch Sportcentrum.


Hoe wordt stoelmassage uitgevoerd?
Stoelmassage en de massagestoel zijn ontwikkeld om op locatie een massage te geven. De masseur/masseuse neemt zelf de massagestoel mee welke in een rustige ruimte geplaatst kan worden. De massage begint met een kort intakegesprek om eventuele wensen of beperkingen te bespreken. De massage wordt door de kleren heen gegeven zonder gebruik van olie en duurt ongeveer 20 minuten waarbij een vast systeem gehanteerd wordt. De stoelmasseur zal waarnodig doorverwijzen naar de daartoe bevoegde personen.

Door het Therapeutisch Sportcentrum wordt stoelmassage aangeboden:

- Individueel in onze praktijkruimte
- Als bedrijfsstoelmassage (kijk onder aanbod voor bedrijven)
- In de vorm van een stoelmassageparty (lees verder de informatie over
  stoelmassageparty)

Stoelmassageparty (een ontspannen party met vrienden en/of vriendinnen).
Uw vrienden en kennissen zullen een stoelmassage als een welkome onderbreking van de dagelijkse activiteiten ervaren. Een massage tijdens een feestje of andere bijeenkomst? Onze ervaring is dat over dit initiatief nog lang nagepraat wordt. Stoelmassage is een welkome verrassing, is goed voor de psychische en lichamelijke ontspanning en draagt bij aan een algemene lichamelijke gezondheid. Een niet verwacht en gezond cadeau, daar scoort u mee bij familie of vrienden

Uitvoering:
U nodigt minimaal 6 personen uit voor de party. De stoelmasseurs komen naar u toe met de massagestoelen, deze worden in de huiskamer of andere ruimte geplaatst. Tijdens uw gezellig samenzijn worden afhankelijk van het aantal gasten per toerbeurt 1 of 2 gasten gemasseerd. Worden er exclusief de gastheer/vrouw 8 of meer gasten uitgenodigd dan ontvangt de gastheer/vrouw een cadeaubon voor een gratis stoelmassage.
Datum en tijdstip kunt u in overleg met het Therapeutisch Sportcentrum regelen.

Tarieven:

- Stoelmassage individueel in onze praktijk, inclusief intake en advies
   30 min. 25,-   
- Stoelmassageparty per persoon 20,00 inclusief B.T.W. exclusief        
   reiskosten 0.30 p/km. vanaf Gemert. Binnen 8 km vanaf Gemert     
   worden geen reiskosten berekend.
- Bedrijfsstoelmassage zie onder aanbod bedrijven.


Prijswijzigingen voorbehouden.