Bedrijfsstoelmassage
--------------------------------
De masseurs van Therapeutisch Sportcentrum bieden stoelmassage aan bij u op het bedrijf. Deze massage zorgt voor lichamelijke en geestelijke ontspanning van uw werknemers. Uit onderzoek van het Touch Research Institute en uit onze ervaring bij diverse bedrijven blijkt dat regelmatige stoelmassage


Wat is stoelmassage?
Stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuurtechniek of Shiatsu drukpuntmassage. Door de drukpuntmassage wordt de bloedsomloop verbeterd waardoor de voedingsstoffen de organen en spieren beter bereiken en de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Een stoelmassage is een effectieve massage aan hoofd, schouders, nek, rug armen en handen. De massage is speciaal ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken of werkzaamheden verrichten die overbelasting van het bewegingsapparaat veroorzaken.

Hoe wordt stoelmassage uitgevoerd?
Stoelmassage en de massagestoel zijn ontwikkeld om in een ruimte van uw eigen bedrijf een massage te geven. De masseur brengt zelf de massagestoel mee. De massage wordt door de kleding heen gegeven, zonder gebruik van olie en duurt ongeveer 20 minuten.

Voor werkgerelateerde klachten adviseren wij een wekelijkse massage, voor een ontspannend effect 1 maal per 2 tot maximaal 4 weken.
Als werkgever bent u gebaat bij vitale en ontspannen werknemers die bestand zijn tegen stress. Stoelmassage door masseurs van het Therapeutisch Sportcentrum draagt bij aan gezonde en gemotiveerde medewerkers.

Samenvattend de voordelen van stoelmassage:
Kosten bedrijfsstoelmassage
Introductie/kennismaking (max. 6 massages) Ä 15,- per massage

Overige tarieven met een minimale opdracht van 6 massages:
Ä 20,- per massage.

De massages worden gegeven in een aaneengesloten tijd en periode, dit wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld.
Naast eenmalige opdrachten kunnen aantrekkelijke halfjaar- en jaarcontracten worden afgesloten. Hierover informeren wij u graag in een oriŽnterend gesprek.

Reiskosten
Vanaf Gemert Ä 0,30 per km. Binnen 10 km vanaf Gemert worden geen reiskosten berekend.

De belasting
Een besluit van het Ministerie van financiŽn stelt de kosten van stoelmassage opvoerbaar bij opgave inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.


Hoofdpijnklachten vermindert
Nek- schouder- en R.S.I. klachten vermindert
Minder vermoeidheid en meer energie oplevert
Minder ziekteverzuim en verbeterde prestaties laat zien
In 20 minuten uw medewerkers weer fris en ontspannen
Werkt preventief en vermindert werkgerelateerde klachten
Massage op locatie, dus geen reistijd
Professionele aanpak door gediplomeerde masseurs
Kosten aftrekbaar van de belasting